مناسبت های بهداشتی

((شعار بهداشتی سال ۲۰۱۵:  ایمنی غذا از مزرعه تا سفره))شعار هفته سلامت (۷-۱ اردیبهشت ):   عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات سلامت                             پنج کلیداصلی  برای مواد غذایی ایمن :                                   ۱-تمیزی و پاکیزگی را حفظ کنید.(از فضای آشپزخانه و مواد غذایی در برابر حشرات ،آفات و سایر حیوانات حفاظت کنید).۲-مواد غذایی خام و پخته را جدا نگهداری کنید.  (بمنظور جلوگیری مواد خام از پخته مواد غذایی را در ظروف درب دار نگهداری کنید.۳-مواد غذایی را کاملا"بپزید..(مواد غذایی که قبلا"پخته شده را بطور کامل داغ کنیدو جهت پخت دما به ۷۰ درجه سانتی گراد برسانید.۴-مواد غذایی را در دمای مناسب نگه دارید.  (مواد غذایی پخته شده را بیش از ۲ ساعت در دمای اتاق رها نکنید.و همچنین طولانی مدت در یخچال و فریزر ذخیره نکنید. )۵-از آب و مواد اولیه سالم استفاده کنید. (از آب سالم و تصفیه شده و مواد غذایی سالم استفاده کنید.میوه و سبزی ها را بخصوص اگر خام خورده می شود کامل بشوئید).