مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان در پیامی روز داروساز را به داروسازان حوزه سلامت این شهرستان تبریک گفت

✍️ متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

پنجم شهریور ماه زادروز مردی بزرگ، اندیشمند، محقق و افتخار تاریخ ایران و اسلام محمدبن زکریای رازی به نام روز بزرگداشت داروساز نامگذاری شده است.

این روز فرصت مناسبی برای ارج نهادن به مسئولیت خطیر و مهم جامعه داروسازان در نظام سلامت کشور در زمینه ارتقاء سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی مردم است.

جامعه داروسازان همواره  با تلاش خستگی ناپذیر و مجاهدت های شبانه روزی خود در سنگر علمی کشورسعی دارند در کنار سایر بخش های پزشکی قدمی در برطرف نمودن نیاز بیماران بردارند، و بدون تردید نتیجه این تلاش ها ارتقاء سطح سلامت جامعه و پیشرفت به سوی ایرانی سربلند و آباد خواهد بود.

اینجانب ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام داروساز به جامعه داروسازان به خصوص داروسازان شاغل در حوزه بهداشت و درمان شهرستان اردستان، امیدوارم این عزیزان در سایه ایزد منان، همواره هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسان هاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار دهند.

✍️دکتر حسن ذبیحی اردستانی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان