x

#پیام_تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان به مناسبت ۱۲ شهریور ماه روز بهورز

✔️متن پیام بدین شرح است:

بهورزان در تقویت نظام سلامت و ارتقاء کیفیت زندگی در جوامع روستایی نقش کلیدی بر عهده دارند و به عنوان پیشگامان نظام سلامت در مناطق روستایی محسوب می شوند.

تلاش بهورزان در پیشگیری از بیماری‌ها، آموزش بهداشت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تشخیص زود هنگام بیماری ها بسیار ارزشمند و ستودنی است.

مهارت های حرفه ای بهورزان و همچنین ارائه خدمات و خوش خلقی با مردم از دلایل اعتماد مردم به بهورزان است و باعث شده تا مردم با اطمینان به بهورزان اعتماد کنند و از خدمات بهداشتی ارائه شده توسط آنان استفاده کنند.

اینجانب به نوبه خود، روز بهورز را صمیمانه به بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان تبریک عرض میکنم و از زحمات بی‌دریغ‌شان در خط مقدم مقابله با چالش ها و مشکلات بهداشتی و تلاش جهت ارتقای سلامت جامعه قدردانی می‌کنم.

امیدواریم با تداوم تلاش‌ها و همدلی‌تان بتوانیم جامعه‌ای سالم‌تر بسازیم، با آرزوی سلامت و موفقیت روز افزون برای شما عزیزان.

🌐 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━