پیام تبریک دکتر حسن ذبیحی اردستانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

امروزه روابط عمومی به عنوان یک حوزه مشورتی مهم در عرصه اطلاع یابی و اطلاع رسانی بوده و به عنوان عنصر اصلی در ارتقا و پیشرفت هر سازمانی، جایگاه ویژه‌ای دارد و بدون داشتن یک روابط عمومی فعال و پویا، هیچ سازمانی نمی تواند آن گونه که باید اهداف خود را بشناساند و یا در جهت رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات جامعه گام بردارد.

‌بدون تردید در عرصه سلامت روابط عمومی هااست: به سبب ارتباط دو سویه ای که با مردم و خادمین عرصه بهداشت و درمان دارند و فعالیت هایی که با محوریت آگاهی بخشی و ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه انجام می دهند نقش اساسی در پیشبرد اهداف عالیه نظام سلامت ایفا می کنند.

اینجانب روز ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به همه افراد پرتلاش، دلسوز و توانمند روابط عمومی در ادارت و سازمان های مختلف شهرستان ، به ویژه روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان تبریک عرض نموده از خداوند بزرگ برای تمامی این عزیزان، سلامتی، سربلندی و موفقیت روز افزون مسئلت می نمایم