دکتر محمد علی گلی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان طی پیامی هفته سلامت بانوان را تبریک گفت .

متن پیام به شرح زیر می باشد :

بسمه تعالی

زن زیباترین واژه آفرینش است، رکن اصلی هر خانه و خانواده است ، زن مؤثرترین عامل تربیت و سلامت روحی، روانی و جسمی فرزند، همسر و جامعه است.

اهمیت پرداختن به موضوع زن ریشه در اهمیت نهاد خانواده دارد، چرا که نهاد مقدس خانواده رکن بنیادین اجتماع بشری است و بی تردید  اولین شرط داشتن جامعه‌ای سالم و پویا حفظ سلامت و پایداری خانواده است که این موضوع نیز در گرو نقش‌آفرینی سازنده زنان در خانواده است.

اینجانب ضمن عرض تبریک و گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا) که همه ساله در آخرین هفته مهر ماه (30-24 مهر) برگزار می گردد ، دوام توفیق همه بانوان ایران اسلامی به ویژه بانوان شاغل در شبکه بهداشت و درمان اردستان را از پیشگاه خداوند متعال آرزو  می نماییم.

دکتر محمد علی گلی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان