پیام تبریک آقای دکتر ذبیحی مدیر محترم شبکه به مناسبت هشتم اردیبهشت روز جهانی بهداشت حرفه ای

با سلام

بیش از دو سالی است که مهمان سرزده کووید 19 گریبانگیر کشورمان شده است ، ویروسی که با آمدنش روال عادی زندگی و اشتغال هموطنانمان را مختل کرده است لیکن هستند افرادی که اگر چه جنگ و خط مقدم تمام شده اما امروز در لباس مدافعان سلامت با اتکال به خداوند متعال و بی هیچ ترس و واهمه‌ای در خط مقدم حفظ سلامت آحاد جامعه تلاش می‌کنند.

کارشناسانی که پر از مهر و امید و با سربلندی و سخت کوشی و روحیه خستگی‌ناپذیر در این شرایط سخت، رسالت بسیار سنگین حفظ سلامت شاغلین که زیر بنای توسعه اقتصادی پایدار کشور هستند مرهون همت بلند و تلاش های صادقانه آنهاست. جهادگرانی که با تمام توان خود در این راه کوشیده و با رنج های فراوان در مسیر سلامت شاغلین بویژه سلامت جامعه کارگری, دست از تلاش و کوشش برنداشته اند.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن هشتم اردیبهشت ماه1401 (28 آوریل 2022)، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای، مراتب تقدیر و تشکر خویش را  خدمت شما عزیزان اعلام نموده، برایتان روزگاری توأم با سلامتی و سرشار از ایمان به خدا و آینده ای روشن آرزومندم.