پیام تبریک دکتر حسن ذبیحی اردستانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان به مناسبت ۲۳ فروردین ماه روز دندانپزشک

«وَإِذَا مَرِضۡتُ فَهُوَ يَشۡفِينِ»

لبخند زیبا، دندان های درخشان، قلب شاد و آرامش روان چیزهایی هستند که یک دندانپزشک به افراد جامعه هدیه می‌دهد.

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می‌دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند.

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها بر کسی پوشیده نیست و  بیست و سوم فروردین ماه برابر با روز دندانپزشک فرصتی برای تقدیر و تشکر از این قشر جامعه پزشکی است.

اینجانب با احترام و سپاس، فرا رسیدن بیست و سوم فروردین ماه، روز دندانپزشکی را به جامعه دندانپزشکی به ویژه دندانپزشکان شهرستان اردستان و همکاران شاغل در شبکه بهداشت و درمان صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم

با امید به اینکه همواره سوار بر مرکب موفقیت ناظر بر گلشن سعادت، سیادت، صیانت و بهروزی و کامیابی در خدمت به خالق و خلق ، ایام به کام سپری گردد امیدوارم ستاره زندگی و اختر دانشتان، پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد.

•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•

🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان