رفتن به محتوای اصلی
x

آغاز اجرای طرح استانی تشدید نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی با تاکید بر مراکز حساس در شهرستان اردستان از روز شنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیران ارشد معاونت بهداشتی استان و هماهنگی انجام شده بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی شهرستان اردستان به صورت قطب بندی منطقه ای و همزمان با کل استان در قالب ۷ تیم ۲ نفره با حضور بازرسان بهداشت محیطِ قطب ۵ شامل شبکه های شرق و شمال استان (اردستان،نظنز،نائین و شرق استان) از روز شنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز گردید این طرح بمنظور بررسی شرایط و ضوابط بهداشتی،ایمنی و سلامت محصولات غذایی و اجرای آیین نامه ماده ۱۳ خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی تا چند روز آینده اجرا در شهرستان اردستان می‌شود.

 

📌دکتر ذبیحی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان بهمراه مهندس میرابوطالبی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت از روند اجرای این طرح بازدید و از زحمات بازرسان بهداشت محیط تشکر نمودند .

 

🔻شایان ذکر است این طرح در شهرستانهای قطب ۵ از روز ۲۳ تا ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲ در شهرستان نطنز اغاز گردیده است.

 

                ┈••••✾•🌿🌺🌿•✾••┈

 

🌐روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان

 

📌با ما در رسانه بهداشت اردستان 👇 

https://eitaa.com/resanehbehdashtardestan