رفتن به محتوای اصلی
x

💠 بازدید ضربتی کارشناسان بهداشت محیط از کارگاه های شیرینی پزی و تولید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان در روز شنبه مورخ ۵ فروردین ماه ۱۴۰۲

✳️ در روز شنبه مورخ ۵ فروردین ماه ۱۴۰۲ کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت از کارگاه های شیرینی پزی و تولید زولبیا و بامیه بازدید بهداشتی بعمل آوردند و ضمن انجام تست روغن، نحوه تولید و عرضه انواع زولبیا و بامیه را مورد بررسی قرار دادند.

✅به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان دکتر ذبیحی مدیر شبکه گفت: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید نظارت ها در این ایام و حساسیت موضوع و به منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی فعال در این ایام، بازرسان بهداشت با تشکیل اکیپ بازرسی در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل، ضمن نظارت بر مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی و نانوایی ها، بر نحوه پخت و بسته بندی زولبیا و بامیه نیز نظارت دارند.

شایان ذکر است: شهروندان محترم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه، مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.

🌐 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان