برگزاری جلسه آموزشی بهداشت مواد غذایی برای صنف اغذیه فروشان شهرستان با تاکید بر نحوه درست استفاده کردن از روغن ها
🔻این جلسه روز یکشنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۳ به منظور ارتقا سطح آگاهی متصدیان اغذیه فروشی شهرستان اردستان به همت گروه مهندسی بهداشت محیط و با همکاری اداره سمت و واحد تغذیه مرکز بهداشت در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار شد .
🔻درطی این جلسه مهندس میرابوطالبی مسئول بهداشت محیط مطالبی را در خصوص بهداشت مواد غذایی درسطح عرضه مانند بهسازی و بهداشتی نمودن اماکن، رعایت بهداشت فردی و عمومی، تهیه مناسب مواد غذایی، روشهای صحیح نگهداری مواد غذایی، آماده سازی و پخت و عرضه مواد غذایی اشاره کردند.
🔻 در ادامه خانم سلطانیان مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت به مناسبت پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم مطالبی را در مورد نحوه درست استفاده کردن از روغن ها، باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها و...بیان و نقش مهم این صنف را در حفظ بهداشت و امنیت مواد غذایی و ارتقا ی سطح سلامتی آحاد جامعه یاد آور شد.
#پویش_ملی_اطلاع_رسانی_تغذیه_سالم_۱۷_لغایت_۳۰_آذر
#روغن_مناسب_غذای_سالم_خانواده_سالم
#تیم_ملی_سلامت
━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━
🔹با ما در کانال آموزش و اطلاع رسانی شبکه بهداشت اردستان همراه باشید.👇
https://eitaa.com/resanehbehdashtardestan