رفتن به محتوای اصلی
x

بازدید کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کارگاه‌های زولبیا و بامیه در اردستان

 

در تاریخ ۱۳ اسفند ۱۴۰۳، کارشناسان بهداشت محیط شهرستان اردستان در راستای ارتقای سلامت عمومی و نظارت بر وضعیت بهداشت محیط وبا هدف بررسی رعایت اصول بهداشتی و کنترل کیفیت مواد غذایی، از  ۶ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین کارگاه‌های تولید زولبیا و بامیه بازدید کردند.

در جریان این بازدیدها، وضعیت بهداشتی محیط کار، تجهیزات مورد استفاده، شرایط نگهداری و فرآوری مواد اولیه، رعایت اصول بهداشت فردی توسط متصدیان و همچنین کیفیت نهایی محصولات تولیدی ارزیابی شد. همچنین با استفاده تجهیزات پرتابل، ۱۸ مورد سنجش صورت گرفت.

با توجه به نتایج بررسی‌ها، برای دو واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی، اخطاریه صادر و توصیه‌ها و آموزش‌های لازم به متصدیان این مراکز ارائه شد

📍 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان

#تیم_ملی_سلامت

━━━━━━━⊰🌺⊱━━━━━━

🔹با ما در کانال آموزش و اطلاع‌رسانی شبکه بهداشت اردستان همراه باشید.👇

https://eitaa.com/resanehbehdashtardes