دکتر محمودرضا زاهد نژاد رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان در پیامی هفته ملی سلامت بانوان ایران «سبا»(۲۴تا۳۰مهرماه)، را تبریک گفت

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

روزهای پایانی مهرماه، به عنوان هفته ملی «سلامت بانوان ایران» نامگذاری شده تا هرساله با هدف اطلاع‌رسانی و حساس‌ سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویت‌های سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، گرامی داشته شود.

سلامت زنان بویژه مادران از مفاهیم زیربنایی در توسعه است و وضعیت سلامت زنان تاثیر بسزایی بر سلامت فرزندان، خانواده و جامعه دارد، از این رو خودمراقبتی این قشر در ابعاد پیشگیری، درمان و توانبخشی به ویژه در دنیای امروز بیش از پیش باید مورد توجه باشد.

سلامتی و بهروزی همه بانوان کشور عزیزمان را از پیشگاه خداوند متعال آرزو نموده و این هفته را به همه بانوان به ویژه همکاران گرانقدر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان تبریک عرض می نماییم.

دکتر محمودرضا زاهد نژاد

رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردستان